Y.M. Yvette van Leeuwen

Functie: fysiotherapeut

Aandachtsgebied

schouderrevalidatie (deelnemer van schoudernetwerk midden nederland)

Opleidingen

fysiotherapie aan Thim van der Laan( diploma behaald in 2002) Diverse cursussen op het gebied van schouderrevalidatie Daarnaast heeft zij opleidingen afgerond als Voedingsleer en gewichtsconsulentNVFB-ZwangerFit® docente Babymassage, Peutermassage docente Peuteryoga en Kleuteryoga docente Bootcamp instructeur

Biografie

Sinds 2001 is Yvette van Leeuwen actief als fysiotherapeut bij maatschap van Tongeren. Aanvankelijk als begeleider van de groepen medisch fitness. Al tijdens haar stage bij Maatschap van Tongeren werd duidelijk dat haar interesse in het behandelen van schouders lag. Na haar stage is zij als fysiotherapeut bij Maatschap van Tongeren in dienst gekomen en heeft zij zich verder geschoold in het onderzoek en de behandeling van schouderblessures door vele cursussen op dit aandachtsgebied. Sinds de oprichting van Schoudernetwerk Midden Nederland is zij deelnemer van dit kennisnetwerk.

Ambitie

Het onderzoek en behandelen van alle schouderblessures van zowel post operatieve revalidatie, sportrevalidatie als ADL- training en -coaching heeft Yvette’s specifieke aandacht. Haar participatie in het schoudernetwerk draagt bij aan de ontwikkeling van up to date kennis op dit gebied en deskundig fysiotherapeutisch handelen. In de toekomst hoopt zij op dit hoge nivo veel patiënten te kunnen revalideren en te behandelen. Hierbij strevend naar optimale samenwerking tussen arts, therapeut en patiënt zodat diagnose en behandeling goed op elkaar aansluiten en de patiënt snel en adequaat geholpen kan worden.