A.C. Adrian Leavis

Functie: Fysiotherapeut/ Manueel therapeut

Aandachtsgebieden:

• Manuele therapie
• Orthopedische revalidatie
• Rugrevalidatie

Opleidingen:

• Fysiotherapie Hogeschool van Amsterdam (2006)
• Opleiding tot master Manuele Therapie (SOMT)
• Diverse scholingen in schouderrevalidatie, oefentherapie voor rompstabiliteit, sportgeneeskunde, herstel van motorische sturing van de onderste extremiteit en multidisciplinaire behandeling bij scoliose.

Biografie

Na zijn afstuderen in 2006 is Adrian in dienst gekomen bij van Tongeren Fysiotherapeuten en heeft hij zich als fysiotherapeut breed ontwikkeld. Adrian is vijf jaar als fysiotherapeut werkzaam geweest bij waterpolovereniging ‘Brandenburg’ in Bilthoven en bij de jeugdselecties waterpolo van de KNZB. Mede door zijn opleiding tot manueel therapeut legt Adrian voornamelijk toe op het behandelen van wervelkolom gerelateerde aandoeningen. Verder behandelt hij ook patiënten voor klachten aan schouder, heup, knie en elleboog. Zijn interesse ligt niet alleen bij sporters, maar net zo goed bij ouderen.

Ambitie

In deze groeiende praktijk wordt, net als overal in Nederland, steeds meer gespecialiseerd behandeld. Mede door goede samenwerking kunnen patiënten daardoor, eventueel gecombineerd, door meerdere therapeuten effectief worden behandeld. Adrian heeft hierin, als gespecialiseerd fysiotherapeut, een belangrijke functie. Hij ziet dat het in een vergrijzende samenleving alleen maar belangrijker wordt om, als bewegingsdeskundige, mensen te helpen actief, mobiel en zelfstandig te blijven.