Fysiotherapie

U wilt zich snel weer fit voelen. U wilt zo snel mogelijk geholpen worden en van de pijn af zijn. Bij Van Tongeren Fysiotherapeuten werken specialisten om u te helpen en er alles aan te doen om te voorkomen dat uw klachten terug komen.

Zorg op maat

Dat doen we door te zorgen voor een behandeling die exact past bij uw situatie. Onze fysiotherapeuten hebben allemaal hun eigen expertise zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Ze zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in knieën, schouders, rug of klachten die vaak voorkomen bij sporters of bij het ouder worden.

Tijdens de behandelingen luisteren we goed naar u, want uw ervaring is net zo belangrijk als onze expertise.

Kwaliteit én persoonlijk

  • Altijd uw eigen specialist
  • Vertrouwde omgeving in hartje Zeist
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • We hebben contact met alle zorgverzekeraars
  • We werken samen met ziekenhuizen in de buurt

 

Denk aan uw gezondheid; wacht niet te lang

Veel mensen lopen (te) lang door met klachten en dat is zonde. Juist in het begin van een klachtenperiode kan fysiotherapie snel resultaten boeken zonder dat de aandoening te zwaar wordt. Maak dus een afspraak en bepaal samen met uw fysiotherapeut welke behandeling het beste voor u is.

Direct een afspraak zonder verwijzing

Als u met ons belt op 030-6918945 dan kunnen we u direct verder helpen met vragen over fysiotherapie. U kunt ook onderstaand formulier invullen en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.