« Sluit menu

Diëtetiek

Er zijn veel redenen om een diëtist in te schakelen, variërend van gewichtsverlies tot overgewicht en van hartfalen tot aan revalidatie. Feit is dat diëten enkel helpen als het een dieet op maat betreft, dus een voedselpatroon dat exact past bij de problematiek.

Bij Van Tongeren Fysiotherapeuten werken gediplomeerde diëtisten die zich volledig focussen op uw klachten. Dat betekent dat we kijken naar uw lichamelijke situatie, naar de klachten  die u ervaart en naar uw wensen. Op die manier passen we uw voeding aan op uw leefstijl. Wij begeleiden u door middel van coaching en motivering met als doel uw leefomstandigheden te verbeteren.

Kwaliteit én persoonlijk contact

  • Altijd uw eigen diëtist
  • Vertrouwde omgeving in hartje Zeist
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • We hebben contact met alle zorgverzekeraars
  • We werken samen met ziekenhuizen in de buurt

 

Denk aan uw gezondheid; wacht niet te lang

Veel mensen lopen (te) lang door met problemen met het voedingspatroon en dat is zonde. Door snel te beginnen met het verbeteren van uw patroon, zorgt u ervoor dat u zich snel weer beter gaat voelen. Maak dus een afspraak en bepaal samen met uw diëtist op welke manier we u kunnen helpen.

Direct een afspraak zonder verwijzing

Als u met ons belt op 030-6918945 dan kunnen we u direct verder helpen. U kunt ook onderstaand formulier invullen en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Lukt het u niet naar onze praktijk te komen, of vindt u dat niet wenselijk in deze Corona tijd, dan bestaat ook de mogelijkheid dat onze dietisten u begeleiden via een telefonisch consult.