Diëtetiek

Er zijn veel redenen om een diëtist in te schakelen, variërend van gewichtsverlies tot overgewicht en van hartfalen tot aan revalidatie. Feit is dat een diëet enkel helpt wanneer het een dieet op maat betreft, dus een voedselpatroon dat exact past bij de problematiek. 

Een goed voedingspatroon is belangrijk om u gezond en fit te voelen, maar het is niet altijd even duidelijk welk voedingspatroon het beste past bij uw levenssituatie.

Bij Van Tongeren Fysiotherapeuten werken gediplomeerde diëtisten die zich volledig focussen op uw klachten. Dat betekent dat we kijken naar uw lichamelijke situatie, naar de klachten  die u ervaart en naar uw wensen. Op deze manier passen we uw voeding aan op uw leefstijl. Wij begeleiden u door middel van coaching en motivering met als doel uw leefomstandigheden te verbeteren.

Dieetconsult bij Van Tongeren Fysiotherapeuten:

De diëtisten luisteren goed naar u, want uw ervaring is net zo belangrijk als onze expertise. Samen werken we aan een gezond voedingspatroon!

Direct een afspraak zonder verwijzing

Als u met ons belt op 030-6918945 dan kunnen we u direct verder helpen. U kunt ook onderstaand formulier invullen en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Lukt het u niet naar onze praktijk te komen, dan bestaat ook de mogelijkheid dat onze diëtist bij u thuis komt.