« Sluit menu

Ergotherapie

Als het uitvoeren van alledaagse handelingen niet meer zo vanzelfsprekend is, dan biedt ergotherapie wellicht voor u de oplossing.

Grip op uw leven

Actief bezig zijn in huis, met uw (klein)kinderen, met uw werk of hobby’s.  U bent gewend om het allemaal zonder problemen te doen. Maar op het moment dat dit niet meer ‘helemaal vanzelf gaat’, merkt u hoe bepalend dit is voor uw leven. Of u deze klachten ervaart door een ziekte door ouderdom of door andere fysieke oorzaken, wij kunnen u helpen om weer grip op uw leven te  krijgen.

Bij Van Tongeren Fysiotherapeuten hebben we gespecialiseerde ergotherapeuten die u kunnen helpen om nieuwe oplossingen te vinden voor de activiteiten die voor u belangrijk zijn. Samen bepalen we wat we kunnen doen om u weer grip op uw leven te geven.

En daarbij luisteren we goed naar u, want uw ervaring is net zo belangrijk als onze expertise.

Kwaliteit én persoonlijk

  • Altijd uw eigen specialist
  • Vertrouwde omgeving in hartje Zeist
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • We hebben contact met alle zorgverzekeraars
  • We werken samen met ziekenhuizen in de buurt

Denk aan uw gezondheid; wacht niet te lang

Veel mensen lopen (te) lang door met klachten en dat is onprettig en zonde. Juist in het begin van een klachtenperiode kan ergotherapie snel resultaten boeken zonder dat de aandoening   te zwaar wordt. Maak dus een afspraak en bepaal samen met uw ergotherapeut welke behandeling het beste voor u is.

Direct een afspraak zonder verwijzing

Als u met ons belt op 030-6918945 dan kunnen we u direct verder helpen met vragen over ergotherapie. U kunt ook onderstaand formulier invullen en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.