« Sluit menu

Vaattraining

Bij het ouder worden kan een aantal ongemakken optreden. Een bekende klacht is dat mensen last krijgen van pijnlijke benen. Deze pijn komt en gaat, maar is bij wandelen, lopen en joggen steeds weer aanwezig. In veel gevallen ligt de oorzaak van deze pijn door een verminderde doorbloeding in uw benen.

Vaattraining bij Van Tongeren Fysiotherapeuten

Door rust te houden verdwijnt de pijn, maar dit is slechts tijdelijk. Sterker nog: rust houden is niet bevorderlijk. De oplossing ligt hem juist in voldoende en op de juiste manier bewegen. Bij ons werken specialisten op het gebied van Vaten die u kunnen helpen met effectief bewegen om de klachten te verminderen. Zo werken we door middel van een activeringsprogramma en gerichte oefeningen aan het vergroten van de pijnvrije loopafstand. In veel gevallen verdwijnen de klachten bijna volledig waardoor andere therapieën niet meer nodig zijn.

Direct een afspraak

Als u met ons belt op 030-6918945 dan kunnen we u direct verder helpen met vragen over oedeemtherapie. U kunt ook onderstaand formulier invullen en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.