W.M.T. Willeke Vossen

Functie: Fysiotherapeut

Aandachtsgebied:

  • Algemeen fysiotherapeut, met veel aandacht voor sport-gerelateerde aandoeningen
  • Shockwave behandelingen
  • Testen en trainen middels Biodex

Opleiding:

  • Opleiding Fysiotherapie, Hogeschool van Utrecht
  • Diverse cursussen gericht op klachten o.a. behorende tot de onderste extremiteit
  • Diverse cursussen op gebied van shockwave en de biodex test en trainingsapparatuur

Biografie:

Willeke is meerdere jaren als topsporter actief geweest bij de Nederlandse roeibond en heeft veel internationale ervaring als roeister. Begin 2019 heeft zij besloten een punt te zetten achter haar topsport carrière.

Voordat zij in het roeien belandde is zij werkzaam geweest als fysiotherapeut in de ouderenzorg, in combinatie met de orthopedische revalidatie. In deze sector heeft zij met verschillende disciplines samengewerkt om het maximale resultaat te halen.

Ambitie:

Sinds 2019 is zijn gestart met werken bij van Tongeren Fysiotherapeuten. Zij vindt het belangrijk haar ervaring en kennis vanuit de topsport mee te nemen naar onze praktijk. Maar bovenal vindt zij de onderlinge samenwerking tussen de collega's een groot pluspunt. Willeke geniet enorm van de veelzijdigheid en complexiteit binnen haar vakgebied. Hierbij heeft actieve oefentherapie een belangrijk aandeel. Na een zorgvuldige gestelde diagnose, gaat ze samen met u op zoek naar het pad wat aansluit bij u als client. Hierbij streeft ze naar een eindresultaat waarin u zelfstandig weer aan de slag kunt.