J.O.Mensah

Functie: Fysiotherapeut

Aangesloten bij Chronisch ZorgNet

Opleidingen:

Opleiding MBO Laboratorium Techniek, afgestudeerd 2011

Opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht, afgestudeerd 2017

Claudicatio opleiding

Longrevalidatie opleiding

Aandachtsgebied:

Algemeen fysiotherapeut met specialisatie bovenste extremiteit (elleboog, schouder, hand)

Claudiactio, aangesloten bij Chronisch Zorg Net 

Longrevalidatie, aangesloten bij Chronisch Zorg Net

Traumatologische revalidatie

Biografie:

Geboren en getogen in Utrecht in de wijk Ondiep. Als kind had hij altijd de ambitie cardioloog te worden, maar dat is net iets anders gelopen. Via het VMBO kwam Jason terecht op het MBO als laborant. Maar in dit werkveld miste hij al snel het contact met de cliënt. De fysiotherapie was voor hem een logische vervolgstap. Hij voltooide zijn studie Fysiotherapie na een voorspoedige studietijd en mag nu mensen helpen om hun doelen te bereiken. Na zijn afstuderen werkte hij enkele jaren in zowel de eerste als tweedelijnszorg. Begin 2020 is Jason bij van Tongeren Fysiotherapeuten komen werken.

In zijn vrije tijd is hij een enthousiast bokser en is tevens assistent-trainer bij de boksschool. Momenteel volgt hij een master aan de Universiteit Utrecht. Zijn motto is: "je bent nooit uitgeleerd!"

Ambitie:

De fysiotherapie verder brengen. Door samen met de patiënt doelgericht te werken aan zijn of haar klachten. De patiënt baas in eigen lichaam laten voelen door efficiënt en vol levenslust te genieten van het mooie wat beweging heet.