Dietist Roselien de Koningh

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen! Wij kunnen u helpen uw leefstijl te veranderen. Via uw huisarts kan u doorverwezen worden naar onze Gecombineerde Leefstijl Interventie Slimmer.

Ook kunt u zich individueel laten begeleiden door onze diëtist Roselien de Koningh. Zij is wekelijks werkzaam in onze praktijk op de maandagen. Daarnaast is Roselien in onze praktijk verbonden aan de Gecombineerde Leefstijl Interventie Slimmer. 

Belangrijke speerpunten voor haar zijn het begeleiden van cliënten met overgewicht, of ondergewicht, al dan niet met een onderliggende ziekte of aandoening.

Roselien zet  zich tevens in om mensen tijdens de revalidatie te ondersteunen met voedingsadviezen. Gezonde, gevarieerde en eiwitrijke voeding helpt bij het herstel en versnelt de revalidatie.Bij het hoofdstuk "Behandelteam" wordt zij verder aan u voorgesteld. 

Behandeling bij de diëtist wordt in veel gevallen vergoed vanuit de basisverzekering. Wilt u een afspraak maken met Roselien, neem dan contact op met de receptiemedewerker.