M. Melvin Furster

Functie: Fysiotherapeut en reumaconsulent

Aandachtsgebieden

  • Reumatische aandoeningen
  • Behandelingen op locatie
  • Medisch fitness
 

Opleiding

  • fysiotherapie (Thim van der Laan, Utrecht) 2012
  • Reumaconsulent 2013
 

Biografie

Vanaf het moment dat Melvin in 2012 als fysiotherapeut afstudeerde, is hij werkzaam bij Maatschap van Tongeren. Naast het behandelen van alle voorkomende klachten, is hij sinds 2013 opgeleid als reumaconsulent en werkt hij nauw samen met de reumatoloog van De Mobiliteitskliniek. Een deel van zijn werkzaamheden bevinden zich op locatie, te weten de particuliere verzorgingshuizen Villa Blanda en Villa Pavia.

Ambitie

Als fysiotherapeut die zich veelal bezighoudt met de functiestoornissen en beperkingen van de oudere en mindervalide mens, heeft Melvin zich ontwikkeld tot een zeer oplossingsgerichte behandelaar. Het belangrijkste doel als fysiotherapeut is de gezondheid van de patiënt te verbeteren met fysiotherapeutische expertise. Zijn streven hierin is met specifieke kennis van het lichaam de patiënt te coachen in het terugwinnen van een (zoveel als mogelijk) klachtenvrij zelfstandig leven.

Daarbij streeft hij samen met de patiënt naar zelfstandigheid en gelooft hij in een voorspoedig herstel door middel van een constructieve relatie met mensen.

In deze hoedanigheid vindt Melvin het belangrijk zich te blijven ontwikkelen als mens en fysiotherapeut door het verbreden en verdiepen van kennis en vaardigheden.