« Sluit menu

Covid-19 Nieuws

Ook tijdens deze Corona crisis levert van Tongeren Fysiotherapeuten de normale reguliere zorg, zoals u van ons gewend bent. Dit kan plaatsvinden bij ons in de praktijk, bij u thuis, of middels een videoconsult. Samen met u bepalen we welke vorm van behandeling, in uw situatie het best passend is. 

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de hygiëne eisen opgesteld door het RIVM, de overheid en de lokale GGD’s. Voorafgaand aan een behandeling informeren we u hier verder over. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen.

Ook ex-Covid-19 patiënten kunnen bij ons terecht voor behandeling, door een van ons Covid-19 geschoolde therapeuten. Naast individuele behandeling is behandeling ook mogelijk in groepsverband. De behandelingen voor (ex) Covid-19 patiënten vinden plaats volgens de richtlijn van ondermeer het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De behandeling vindt een zonodig in nauwe samenwerking plaats tussen medisch specialist, huisarts, fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut en dietiste.

Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Chronisch Zorgnet voor Hart, Vaat,Long en Corona