(Sport)massage

Sportmassage voor iedereen!

Heb je wel eens last van pijntjes in het lichaam maar weet je niet waar dit vandaan komt? Of wil je juist zorgen dat je deze pijntjes voorkomt? Dan is sportmassage de uitkomst, het helpt je lichaam optimaal herstellen en kan preventief worden ingezet om de kans op blessures te verkleinen. Sportmassage is er voor iedereen! 

"Sportmassage", ..........

           "Maar ik ben toch geen topsporter?"

Veel mensen denken dat sportmassages alleen voor sporters zijn. Niets is minder waar. Sportmassage heeft namelijk heel veel voordelen voor ieder lichaam. Jong of oud. Sporter of niet-sporter. 

Ieder lichaam wordt belast. Of dit nu is door een kantoorbaan, je de hele dag met kinderen in de weer bent, of omdat je een fanatieke sporter bent. Wat sportmassage doet is bijdragen aan het herstel van het lichaam, maar ook zorgen voor soepele spieren en preventie van blessures. Je lichaam in balans houden, daar richten wij ons op.

Tijdens de sportmassage zorgen we ervoor dat het overtollige vocht en de afvalstoffen in de spieren worden afgevoerd en dat verkrampte spieren ontspannen. Hierdoor verkleint de kans op blessures aanzienlijk.
Door te masseren ‘voelen’ wij de fysieke gesteldheid van de persoon en door vragen te stellen en mee te denken vormen wij een beeld van de mentale en fysieke conditie van de persoon. Dit vormt de basis van onze behandelingen.

De professionele (sport)masseurs van PREAZ verzorgen in onze praktijk de (sport)massages. 

PREAZ mag zich al jarenlang de kracht achter de sporters van TeamNL noemen. Op deze mooie samenwerking zijn wij ongelofelijk trots! Dagelijks zijn onze sportmasseurs bezig om de sporters van TeamNL te behandelen op Papendal, op trainingskampen of op wedstrijden. Hierdoor kunnen de sporters zich volledig op hun sportieve ambities focussen!

De medewerkers van PREAZ zijn op afspraak op de maandag, woensdag en vrijdag aanwezig in onze praktijk. Onze receptiemedewerker kan u verder informeren. U kunt ook rechtstreeks een afspraak maken via www.preaz.nl.