« Sluit menu

Medische fitness

Door regelmatig te sporten voelt u zich fit en gezond. Maar soms is het goed om bij het sporten extra begeleiding te krijgen. Als u te maken heeft met bijvoorbeeld diabetes, longaandoeningen, gewrichtsklachten of blessures is sporten net zo goed als voor ieder ander, maar wel op een doordachte en verantwoorde manier.

Bij Van Tongeren Fysiotherapeuten zorgen we ervoor dat u de begeleiding krijgt bij het sporten die bij u past. Tijdens het fitnessen is er continu een fysiotherapeut aanwezig om u te helpen met de juiste manier van trainen. Samen maken we een aangepast trainingsschema zodat u snel herstelt, aansterkt of u gewoon weer prettig fit wordt.

Kwaliteit én persoonlijk contact

  • Altijd uw eigen fitness begeleider (fysiotherapeut)
  • Vertrouwde omgeving in hartje Zeist
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • Uw op maat gemaakte trainingsschema
  • We hebben contact met alle zorgverzekeraars
  • We werken samen met ziekenhuizen in de buurt

 

Denk aan uw gezondheid; wacht niet te lang

Veel mensen lopen (te) lang door met problemen met een matige fysieke conditie en dat is zonde. Door snel te beginnen met het verbeteren van uw bewegingspatroon, zorgt u ervoor dat u zich snel weer fitter gaat voelen. Maak dus een afspraak en bepaal samen met uw fysiotherapeut op welke manier we u kunnen helpen.

Direct een afspraak zonder verwijzing

Als u met ons belt op 030-6918945 dan kunnen we u direct verder helpen. U kunt ook onderstaand formulier invullen en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.