Reumatherapie

Reuma is een verzamelnaam voor verschillende aandoeningen in het bewegingsapparaat. De meest voorkomende reuma is Artrose. Deze vorm van reuma zorgt voor veel klachten op het gebied van bewegen waardoor belemmeringen ontstaan bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals lopen, opstaan, iets pakken of aankleden. Het maakt het een stuk moeilijker om lichamelijk actief te blijven, iets dat wel belangrijk is voor uw gezondheid.

Reumatherapie bij Van Tongeren Fysiotherapeuten

In tegenstelling tot wat mensen denken is ‘rustig aan doen’ niet de oplossing. Door de komst van nieuwe medicijnen is er in de behandeling van reuma veel veranderd en in combinatie met de juiste oefentherapie worden goede resultaten geboekt.

Bij ons werken specialisten op het gebied van reumatherapie om u zoveel mogelijk van uw klachten af te helpen. Onze behandeling richt zich op het opheffen of verminderen van de beperkingen in uw dagelijkse activiteiten. Naast het soepel maken van uw gewrichten, het vergroten van uw spierkracht en het verbeteren van uw conditie zorgen we ervoor dat u zo zelfstandig mogelijk op de juiste manier leert bewegen. Op deze manier kunt u de oefeningen ook thuis doen en steeds

Maak direct een afspraak

Als u met ons belt op 030-6918945 dan kunnen we u direct verder helpen met vragen over Reumatherapie. U kunt ook onderstaand formulier invullen en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.