Gewichtsbeheersing

In januari 2016 is er een concept gestart waarbij een ambitieus doel gesteld wordt. Het gaat om: AFVALLEN MET BLIJVEND RESULTAAT De diëtist geeft:

  • Persoonlijk voedingsadvies
  • De deelnemers ontvangen dagelijks individueel een menu
  • Er zijn weegmomenten met evaluaties en coaching

De uitdaging is om na de eerste 3 maanden werkelijk gedragsverandering te creëren. Dan zal het verschil gemaakt moeten worden. Hiervoor wordt via een multidisciplinaire aanpak hulp geboden.

» Bekijk de poster

Het volgende persbericht verscheen:

MAATSCHAP VAN TONGEREN start de AFVALRACE

Binnenkort start de Afvalrace bij MAATSCHAP VAN TONGEREN . Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In twaalf weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Maak werk van goede voornemens

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert MedFit een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens.

Met een team is het leuker

Wat de Afvalrace van MedFit anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Diëtiste Kylie Totté : “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het groepsverband maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, partner, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

Gratis inspiratieavond

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt MedFit een inspiratieavond. Op 21 januari a.s. kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan deze avond (vanaf 19:30). Het is niet nodig om klant te zijn van MedFiT, maar men moet zich wel even aanmelden via:

E: info@vantongerenfysiotherapeuten.nl
T: 030-6918945

Locatie:
MAATSCHAP VAN TONGEREN
Utrechtseweg 88
3702 AD Zeist