« Sluit menu

Fysio Yoga

Bij van Tongeren Fysiotherapeuten gaan we starten met “Fysio Yoga”. 
Fysio Yoga is een combinatie van fysiek actieve oefeningen en ontspanningsoefeningen.  
Met Fysio Yoga werk je aan het ontwikkelen van meer kracht, lenigheid, balans en ontspanning. Het kan je helpen op mentaal en fysiek vlak en werkt herstel-ondersteunend en preventief. 
Er zijn veel verschillende vormen van yoga, van zeer actief tot meer rustgevend. De lessen Fysio Yoga hebben in eerste instantie een actief karakter, met deels een ontspannende werking. 

Inhoud lessen:

De lessen bieden een intensieve training gebaseerd op Ashtanga Yoga waarbij naar een vaste serie houdingen wordt toegewerkt.  
De nadruk ligt op gezond en veilig bewegen, ieder op een eigen niveau met als doel het verbeteren van de mobiliteit, stabiliteit en ontspanning. 
Een yogales duurt 1 uur en de groep bestaat uit max 8 personen. Materialen zijn aanwezig, deelnemers nemen alleen zelf een handdoek mee om op de mat te leggen. Verder is het belangrijk om soepel zittende kleding te dragen. 

Locatie en tijd:

De lessen vinden plaats bij Van Tongeren Fysiotherapeuten en worden gegeven door Annemarie de Wissel (Fysiotherapeut en Yoga Docent). 
Lestijden: 

Lestijden: 
Stoel Yoga zaterdag van 10.45 - 11.45 en 
Fysio Yoga (beginners en gevorderd) zaterdag 11.45- 12.45 u 

 

Contact :

Heeft u vragen of wilt u deelnemen, neem dan contact op met Annemarie de Wissel of onze receptiemedewerker via T030-6918945 of via mail: a.dewissel@vantongerenfysiotherapeuten.nl.